Caecilia Royale

All day
26 maart 2022

In de dorpskern van Schipluiden vond elke januari een cultureel festival plaats onder de naam ‘Cult Royale’. In 2022 zal dit evenement nieuw (muzikaal) leven worden ingeblazen, onder de naam van Caecilia Royale. De avond zal dan ook in het teken staan van 100 jaar Caecilia. Op verschillende plaatsen in Schipluiden zullen diverse concertvormen te zien/horen zijn, die allemaal opgezet zijn rond het thema 'Muziek!'. Een avond vol cultuur voor iedereen, daar moet je bijzijn.

Familievoorstelling Dikkie Dik en de taart (2 t/m 6 jaar)
Zing, roep en dans mee met de nieuwe originele liedjes over Dikkie Dik door Joes Boonen. Speciaal voor kinderen van 2 t/m 6 jaar oud. Opa, oma's, papa's, mama's, oppas, buren en vrienden mogen ook mee.
Leeftijd: 2 t/m 6 jaar (Leuk voor iedereen)
Aanvang 10:00 uur
€ 2,50 per kaartje
Kaarten via: Cult Royale

Pbones workshop (7 t/m 13 jaar)
Leer samen met jouw vrienden muziek maken op de trombone bij Caecilia Royale (een unieke versie van Cult Royale)! Een superleuke en muzikale middag op kleurrijke Pbones (plastic trombones), verzorgd door onze oud-dirigent Pieter Vandermeiren van De Muzieksommelier. Tijdens deze allesbehalve gewone workshop wordt er gegarandeerd gelachen, en iedereen kan het!
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar
Aanvang: 13:30 uur
€ 2,50 per kaartje

Zaterdag 26 maart: Caecilia Royale!
Een editie van Cult Royale zoals je nog nooit hebt gezien. op drie mooie locaties in Schipluiden. Ons harmonieorkest brengt een heus Weens Nieuwjaarsconcert in de Dorpshoeve. Een beetje laat voor een nieuwjaarsconcert zeg je? Bij Caecilia Royale kan alles. Koop een kaartje, trek je beste pak aan en bereid je voor op champagne, oliebollen en de Radetzky Marsch.

Dit evenement is geweest. Nagenieten? Check de foto's van Henk Groenendaal!

Volledige kalender bekijken