NaPaas Festival

All day
23 april 2022

23 april – JeugdOrkest festival
Op 23 april organiseert Caecilia Schipluiden overdag een mini-concours voor jeugdorkesten uit de regio. Er zullen professionele coaches aanwezig zijn die opbouwende feedback kunnen geven. Het gaat erom de jeugdige muzikanten vooral een leerzame en gezellige middag te bezorgen, en het is een leuke en leerzame activiteit om elkaar te ontmoeten. Ieder deelnemend orkest ontvangt een juryrapport en iedereen wint een prijs!

23 april – Het Bitterbal – een heus Boerenkapellenfestival
In de avonduren wordt overgeschakeld naar het kapellenfestival ‘Het Bitterbal’. Ook hier geldt dat positieve feedback door een jury van professionals zal mogen bijdragen aan verbetering van het niveau en de vaardigheden. Bovenal is deze avond natuurlijk het toneel van bijzonder muzikaal talent en gezelligheid ineen. Meer informatie volgt snel!

24 april – Amazing meezing Matinee
Boerenkapel ‘de Knotwilgen’ gaat naar het lokale verzorgingshuis om daar met de ouderen ‘muziekbingo’ te spelen. Er worden liedjes van toen gespeeld en natúúrlijk meegezongen. Alleen toegankelijk voor bewoners van het verzorgingshuis.

Volledige kalender bekijken