Jubilarissen Caecilia Schipluiden

Tijdens de algemene ledenvergadering van Caecilia Schipluiden op maandag 27 maart zijn drie leden in het zonnetje gezet vanwege hun muzikale jubileum.

Toni Keijzer – van Wissen (rechts op de foto) is na ruim 61 jaar lidmaatschap benoemd tot erelid van Caecilia Schipluiden. Ze is op 9-jarige leeftijd begonnen op piccolo in het jeugdorkest en daarna doorgestroomd naar het harmonieorkest waar ze de afgelopen jaren de dwarsfluit sectie versterkt heeft.

Lia van Wijk (links op de foto) mocht een speldje in ontvangst nemen vanwege haar 50-jarig lidmaatschap van Caecilia Schipluiden. Begonnen op 9-jarige leeftijd in het jeugdorkest en tegenwoordig een vaste en betrouwbare kracht bij de klarinet sectie van het harmonieorkest.

Coen Bernoster (in het midden op de foto) kreeg een speldje uitgereikt vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap. Begonnen in de drumband van St Caecilia op trompet en invalkracht op de grote trom, na de opheffing van de drumband speelde hij in het jeugdorkest. Sinds 1999 is Coen trompetist bij dweilorkest de Knotwilgen waar hij sinds 2011 de muzikale leiding heeft. Ook is Coen een vaste kracht op de 2e trompet in het harmonieorkest. Toni, Lia en Coen, namens alle leden van Caecilia Schipluiden van harte gefeliciteerd met jullie jubileum.

Geef een reactie