Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Caecilia presenteert: Concerto d’Amore

21 februari 2016 @ 14:00 - 16:00

€5

Concertposter Concerto d'Amore 21 februari 2016Muzikaal feestje in het Notenschip Schipluiden

Een zonnige zondagmiddag in februari, een zanger, een groot orkest en een enthousiaste dirigent. Dat zijn de ingrediënten voor Concerto d’Amore, een gezellig en verrassend winterconcert door het harmonieorkest van muziekvereniging Sint Caecilia Schipluiden onder de bezielende leiding van dirigent Andrea Gasperin.

Bigband!
Het harmonieorkest leidt u deze middag onder meer langs de liefdesgeschiedenis van Romeo en Julia (Prokofiev – arrangement Johan de Meij), de West Side Story (Bernstein – arrangement Naohiro Iwai) en The Four Noble Truths (Philip Sparke). Ook ziet u tijdens dit concert een geheel andere kant van Caecilia, naast een symfonisch blaasorkest kunnen de muzikanten samen ook prima door als Bigband! Met zanger Rudy Mackay speelt het orkest bekende nummers van onder anderen Frank Sinatra en Michael Bublé.

Laat u verrassen en schuif aan op 21 februari voor Concerto d’Amore! Het concert vangt aan om 14 uur in het Notenschip, Schoolplein 1 in Schipluiden. De toegang is 5 euro.

Nieuwe dirigent
Het harmonieorkest van Caecilia staat deze periode onder leiding van interimdirigent Andrea Gasperin. Er loopt op dit moment een sollicitatieprocedure om een nieuwe dirigent te kunnen aanstellen. Hiervoor begint het orkest na dit concert met een periode van proefdirecties. De van oorsprong Italiaanse Andrea Gasperin heeft zijn werk als interimdirigent bij dit orkest uitstekend opgepakt. Tijdens dit concert bent u daar getuige van.

Gegevens

Datum:
21 februari 2016
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€5

Organisator

Harmonie St. Caecilia

Locatie

Notenschip Schipluiden
Schoolplein 4
Schipluiden, 2636 GB Nederland
+ Google Maps