Jubilarissen Caecilia Schipluiden

Tijdens de algemene ledenvergadering van Caecilia Schipluiden op maandag 27 maart zijn drie leden in het zonnetje gezet vanwege hun muzikale jubileum.

Toni Keijzer – van Wissen (rechts op de foto) is na ruim 61 jaar lidmaatschap benoemd tot erelid van Caecilia Schipluiden. Ze is op 9-jarige leeftijd begonnen op piccolo in het jeugdorkest en daarna doorgestroomd naar het harmonieorkest waar ze de afgelopen jaren de dwarsfluit sectie versterkt heeft.

Lia van Wijk (links op de foto) mocht een speldje in ontvangst nemen vanwege haar 50-jarig lidmaatschap van Caecilia Schipluiden. Begonnen op 9-jarige leeftijd in het jeugdorkest en tegenwoordig een vaste en betrouwbare kracht bij de klarinet sectie van het harmonieorkest.

Coen Bernoster (in het midden op de foto) kreeg een speldje uitgereikt vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap. Begonnen in de drumband van St Caecilia op trompet en invalkracht op de grote trom, na de opheffing van de drumband speelde hij in het jeugdorkest. Sinds 1999 is Coen trompetist bij dweilorkest de Knotwilgen waar hij sinds 2011 de muzikale leiding heeft. Ook is Coen een vaste kracht op de 2e trompet in het harmonieorkest. Toni, Lia en Coen, namens alle leden van Caecilia Schipluiden van harte gefeliciteerd met jullie jubileum. 

 

Steun ons via Sponsorkliks

Klik op het logo en bestel via de site bij bekende webshops en steun de vereniging. 

Het kost u niets extra en levert ons wat op!

Wilt u ons periodiek steunen?

Voor het voorbestaan van de vereniging en het organiseren van spectaculaire concerten zijn we afhankelijk van donateurs en sponsoren. Daar zijn we ontzettend blij mee en laten onze sponsors op zoveel mogelijk uitingen zien en zetten donateurs in het zonnetje. 

Wat voor u? Hieronder vindt u meer informatie.

Donateur

Bijdrage is € 7,50 – € 45,- per jaar. U krijgt korting bij concerten door onze vereniging georganiseerd.

Vriend

Bijdrage is minimaal € 50,- per jaar. U krijgt 1 gratis kaartje bij concert door onze vereniging georganiseerd én de digitale Notenboot (verenigings-nieuwsbrief) via e-mail.

Sponsor

Bijdrage is € 50, € 100, € 250 of eventueel meer per jaar. Wij bieden u, afhankelijk van het gesponsorde bedrag:

  • 1 of 2 vrijkaarten voor concerten door onze vereniging georganiseerd
  • Digitale Notenboot (verenigingsnieuwsbrief) via e-mail
  • Logo of naam in de digitale Notenboot
  • Logo of naam op de website
  • Logo of naam in programmaboekje concert
  • Logo op posters voor concert

Hoofdsponsor

De bijdrage is in overleg. Onze tegenprestatie bestaat uit een regulier sponsorpakket, aangevuld met individuele wensen in overleg.

Wilt u ons steunen?
Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact met u op.